Oznamy

Potrebujete vydezinfikovať spoločné priestory v bytovom dome?

Účinná dezinfekcia priestorov.


Vážení správcovia a predsedovia, 

v súčasnej situácií šíriaceho sa vysoko nákazlivého ochorenia COVID-19 je potrebné dbať na zvýšené hygienické opatrenia. V bytových domoch sa pohybuje zvýšený počet ľudí, a preto je vhodné realizovať dezinfekciu spoločných priestorov bytových domov, aby sa predišlo šíreniu prípadnej nákazy.


NIE JE DEZINFEKCIA AKO DEZINFEKCIA

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti dezinfekcie priestorov vo vysokej kvalite. Dostala sa k nám informácia, že niektoré spoločnosti poskytujú dezinfekciu, ktorá je vykonaná za podozrivo nízku cenu a napriek tomu vydrží až 14 dní. Je nutné poukázať na skutočnosť, že za takúto cenu sa kvalitná dezinfekcia  v namáhanom prostredí akým sú predovšetkým spoločenské priestory bytových domov nedá zrealizovať, pretože koncentrácia ľudí v týchto priestoroch je naozaj vysoká a garantovať nezávadnosť proti akýmkoľvek vírusom za takú cenu je možné považovať za závadzanie hraničiace s podvodom.

PRI DEZINFEKCII STAVTE NA KVALITU A DLHOROČNÉ SKÚSENOSTI SPOLOČNOSTI
 
Spoločné priestory bytových domov je možné považovať za najrizikovejšie priestory, v ktorých sa v rámci bytového domu môže nákaza koronavírusu prenášať z člověka na člověka naozaj veľmi rýchlo. Vstupné dvere, kľučky, výťahové tlačidlá… To všetko sami kvôli obavám zo šírenia nového koronavírusu každodenne dezinfikujete. Preto sme sa v spoločnosti UMYJEM TO rozhodli, že pôjdeme do boja proti tejto hrozbe a rozšírili sme portfólio našich služieb o dezinfekciu kvalitními prostredkami s dlhodobou trvácnosťou. Pomôžeme Vám teraz nielen s čistením fasád, ale taktiež s účinnou dezinfekciou spoločných priestorov ako sú chodby, pivnice, kočikárne, výťahy alebo vstupné vestibuly.
KVALITNÁ DEZINFEKCIA OVERENÁ V BOJI PROTI MIKROORGANIZMOM

Pracujeme s jednou z najkoncentrovanejších dezinfekcií na svete, ktorá je i vo veľmi vysokom riedení účinná proti všetkým mikroorganizmom. Vaše spoločné priestory tak účinne
 vydezinfikujeme ako od potenciálneho výskytu koronavírusu, tak aj od ostatných typov vírusov, baktérií, húb či ich zárodkov. Naša dezinfekcia po použití nezanecháva šmuhy ani škvrny, na podlahe sa nelepí a nepoškodzuje ani linoleum. Používame najmodernejšie metódy, a preto sa nemusíte báť, že by došlo k bieleniu alebo inému poškodzovaniu materiálov. Dezinfekcia pôsobí dlhodobo, a tým zabraňuje mikrobiologickej rekontaminácií. Priestory dezinfikujeme pomocou klasických hmlových rozprašovačov.

VZÁJOMNOU SÚČINNOSŤOU ZABRÁŇTE POTENCIÁLNEMU ŠÍRENIU NÁKAZY

Pretože sa koronavírus COVID-19 šíri tzv. kvapôčkovou infekciou, ktorá sa prenáša vzduchom, doporučujeme Vám radšej dôkladnú dezinfekciu celého objektu. Nezabúdajte, že v dome nebývate sami, skúste sa preto dohodnúť so susedmi na spoločnej úhrade. Dohodnúť sa môžete aj s okolitými domami na ulici a podeliť sa tak o náklady na dopravu a ochranné pomôcky. Cena kompletnej dezinfekcie za jeden vchod v bytovom dome je stanovená na 142 eur bez DPH. Je to nízka cena za udržanie bytového domu hygienicky bezpečného pre všetkých svojich obyvateľov. Okrem bytových domov dezinfikujeme predajne, firmy, mestské úrady a ďaľšie budovy. Sme spoločnosť, ktorá sa dezinfekcií a celkovým čistením priestrov zaoberá viac ako 9 rokov a pôsobí v troch krajinách, a to na Slovensku, v Českej republike a Poľsku. Udržať váš domov či vaše priestory čisté, je našou hlavnou činnosťou. Preto vsaďte na overenú kvalitu akú do nás vkladajú naši partneri.
AKO DEZINFEKCIU PRIESTOROV OBJEDNAŤ?

Napíšte nám na
 dopyt@umyjemto.sk kde uvediete svoje meno a adresu a kedy chcete dezinfekciu vykonať. Alebo zavolajte na tel.č. 0944 131 260 a my Vám poradíme a radi odpovieme na všetky vaše otázky.                                 

Prajem príjemný deň.


Boris Rózsa
obchodný riaditeľ pre SR 
Umyjemto SK s.r.o.
Blagoevova 9, Bratislava
mobil: 0944 131 260
mail: rozsa@umyjemto.sk
web: www.umyjemto.sk


 

<< Späť na predošlú stránku

Aktuálne spravujeme
136
Bytových domov
4280
Bytov
154
Nehnuteľností